plavi iris

Svibanj 2015.

Većina ILCO društava obilježiti će dana 30. svibnja Dan plavih irisa kao zajedničku manifestaciju Saveza invalidskih ILCO društava Hrvatske koja se održava svake godine posljednje subote u mjesecu svibnju; u nekim sredinama se obilježava dan ranije. Pozivamo građane da se pridruže manifestacijama u svojim sredinama.

Zainteresirane građane izvjestiti ćemo o predstojećem Nacionalnom programu ranog otkrivanja raka debelog crijeva čija je promocija planirana za 06. lipnja.

Na raspolaganju će biti i prospekti, a u nekim sredinama postojati će i mogućnost podjele testova na okultno krvarenje.

Poticati ćemo građane na odaziv pozivima koje će u sklopu akcije prevencije na kućnu adresu dostavljati osobama od 50. do 74. godine.

U sklopu manifestacije dijeliti ćemo građanima plave irise, umjetno izrađeno cvijeće i slike koje su uradili naši volonteri. Dobrovoljni prilozi su dobrodošli.

Za donatore

Cijenjeni donatori, donacije možete uplaćivati na žiro račun Saveza invalidskih ILCO društava Hrvatske, IBAN HR2623400091110318700 kod PBZ d.d. Svaka kuna je dobro došla!

ilco.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Slažem se