• ILCO Slavonski Brod

    Dobrodošli na stranice ILCO društva Slavonski Brod
  • 1
  • Dan plavih irisa 2017.
  • TUMORI PROBAVNOG SUSTAVA
  • Desetljeće rada Udruge Ilco: Smanjen trend oboljenja od karcinoma debelog crijeva
  • Humanitarna akcija
  • Obilježen Dan plavog irisa
  • Dan plavih irisa
  • Obilježen svjetski dan osoba sa stomom
U cijeloj Hrvatskoj pa tako i u Slavonskom Brodu udruga ILCO obilježila je 27.05. Dan plavih irisa.
Podjelili smo građanima edukativne materijale i cvjetove irisa.

U javnozdravstvenoj akciji pomogla je i medecinska škola.

dan plavih irisa

Saznaj više...

U organizaciji lige protiv raka Slavonski Brod dana 27.04.2017. u Velikoj dvorani Gradske knjižnice održana je tribina pod naslovom Znanjem i prevencijom do zdravog života - TUMORI PROBAVNOG SUSTAVA.

Tribinu je vodio Prim. Đuro Miškić,dr.med.

rak crijeva lijek

Saznaj više...

skupstina2017

Invalidska udruga Ilco Slavonski Brod, koja djeluje u sklopu Lige protiv raka Brodsko-posavske županije, okuplja  osobe operirane od karcinoma debelog crijeva, inače po indeksu oboljenja druge po redu teške bolesti koja zahvaća podjedanko i muškarce i žene, svih dobnih skupina. Udruga je uključena u Savez ILCO klubova Hrvatske, a primarni cilj je pomoći u resocijalizaciji i edukaciji osobi koja  je  operirana od karcinoma debelog crijeva  i tom je prilikom dobila stomu odnosno vrećicu, te je kao takva  80-postotni invalid.

Saznaj više...

20161007 110338 HDR

Humanitarnom akcijom na glavnom gradskom trgu Udruga "Ilco" Slavonski Brod dana 07. listopada obilježila je Svjetski dan osoba operiranih od raka debelog crijeva. Glavni cilj današnje akcije je podizanje razine svijesti o važnosti prevencije i ranog otkrivanja bolesti raka debelog crijeva te upoznavanje javnosti s poteškoćama s kojima se susreću oboljele osobe. Tom prilikom građanima su podijeljeni edukativni materijali, prezentiran je rad Udruge, a humanitarnoj akciji na Trgu Ivane Brlić Mažuranić prisustvovali su zamjenici gradonačelnika Tea Tomas i Hrvoje Andrić.

Saznaj više...

I ove godine, kao i prethodnih, svake posljednje subote u mjesecu svibnju Invalidska udruga osoba sa stomom „ILCO“ organizira dan posvećen prevenciji i ranom otkrivanju raka debelog crijeva. Ove godine u sklopu Dana plavog irisa građane se informira i o Nacionalnom programu ranog otkrivanja raka debelog crijeva.
Uz kupnju irisa građanima su podijeljeni i edukativni materijali o prevenciji i otkrivanju ove bolesti. Obilježavanju Dana plavog irisa u Slavonskom Brodu prisustvovao je i zamjenik gradonačelnika Hrvoje Andrić.

Saznaj više...

Invalidsko društvo ILCO Slavonski Brod će na Trgu Ivane Brlić-Mažuranić dana 28.05.2016. između 09.00 i 12.00 sati obilježiti Dan plavih irisa.

Saznaj više...

Obilježen svjetski dan osoba sa stomom

sl.brod1

Na Trgu Ivane Brlić-Mažuranić danas je u organizaciji Udruge "Ilco" Slavonski Brod

Saznaj više...


ilco.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Slažem se