• Stoma klub Pula

    Dobrodošli na stranice Stoma kluba Pula
  • 1
  • Obilježen Dan plavog irisa
  • Dan plavih irisa
  • Dan plavih irisa u Puli 2014

Članovi Lige protiv raka i Stoma kluba Pula u suradnji sa Zavodom za javno zdravstvo IŽ i Medicinskom školom Pula, dana 20. svibnja obilježili su Dan plavih irisa na pulskoj tržnici od 10 do 12 sati.

Obzirom da su na području Istre irisi već ocvali, prolaznicima smo dijelili cvjetove irisa izrađene od salveta i promotivne letke. Građane smo motivirali na odaziv akcijama prevencije. Irise u raznim nijansama plave i ostalih boja, izradili su volonteri Lige protiv raka na radionicama. 

Saznaj više...

Članovi Lige protiv raka i Stoma kluba Pula u suradnji sa Zavodom za javno zdravstvo Istarske Županije i Medicinskom školom Pula će na pulskoj tržnici dana 20. svibnja 2016. od 10.00 do 12.00 sati obilježiti Dan plavih irisa.

Saznaj više...

Članovi Lige protiv raka i Stoma kluba Pula u suradnji sa Zavodom za javno zdravstvo Istarske Županije i Medicinskom školom Pula su na pulskoj tržnici, 24. svibnja 2014. obilježili Dan plavih irisa.

S obzirom da su na istarskom području irisi već ocvali, tom su se prigodom prolaznicima dijelili cvjetovi irisa izrađeni u origami tehnici, uz mogućnost simboličnih donacije građana koji to žele. Irise u raznim bojama izradili su volonteri Lige protiv raka na radionicama uz stručno vodstvo Marka Dilbera.

Akcija se organizirala kako bi se građani upoznali s opasnostima i mogućnošću prevencije raka i ostalih bolesti debelog crijeva.

 

Pula-iris4

Saznaj više...


ilco.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Slažem se